Wcze¶niej tak naprawdê nic mi nie dawa³...zacz±³em siê nad tym zastanawiaæ jak ¶rednio m±drzy ludzie od integracji... zaczêli spekulowaæ o jego usuwaniu np. ze szkó³...poczu³em w sobie g³os absolutnego sprzeciwu i ¿al ¿e ktokolwiek móg³ wpa¶æ na taki chory pomys³? Ale dlaczego? Sam nie wiedzia³em a¿ pewnego dnia trafi³em do pewnego hotelu w Olsztynie...w momencie kiedy chcia³em siê pomodliæ...klêkam i najzwyczajniej zacz±³em siê wierciæ nie mog³em sobie znale¼æ odpowiedniego miejsca...bo tam nie by³o krzy¿a!
Poza tym mój Jezus na krzy¿u który jest u mnie w pokoju ma poprzybijane do niego wszystkiego moje b³êdy, s³abo¶ci i problemy, a ja kiedy patrzê w Jego stronê znajdujê wybaczenie. To mi daje krzy¿.
To nie wszystko ja mam swoje ¿ycie a w nim ró¿ne wydarzenia, ró¿ne wspomnienia, cele i marzenia. Nie jestem te¿ sam na ziemi s± te¿ ludzie mniej lub bardziej bliscy i relacje z nimi. To wszystko to jest mój krzy¿ ale na dzieñ dzisiejszy nie potrafiê Ci powiedzieæ czy ja cierpiê dla Jezusa czy to Jezus cierpi dla mnie..ze mn±.